Posts

Showing posts from July, 2015

8 POSISI SENAMAN 8 MINIT UNTUK ATASI MASALAH PERUT BUNCIT

Image
ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA
Sebelum ni, saya ada kongsi tentang TIPS KEMPISKAN PERUT, dan TIPS CEPAT TURUNKAN BERAT BADAN di sini.anda dah baca ke belum? Kalau belum, bolehla baca dulu di sini. Entry kali ini Nak kongsi 8 posisi senaman 8 minit yag boleh di lakukan untuk mengatasi masalah perut buncit. ilustrasi bergambar ni boleh di jadikan panduan.

8 POSISI SENAMAN SELAMA 8 MINIT UNTUK ATASI MASALAH PERUT BUNCIT










Orang kata, mencegah lebih baik dari mengubati kan? Jom tengok pula apa tips yang boleh di amalkan untuk menghilangkaan masalah perut buncit ni:


Kalau sebelum ni saya cerita tentang detox dengan vivix, Insyaallah confirm kurus dalam masa 14 hari dengan vivixkali ni nak share tentang detox dengan mengamalkan vitamin HERB LAX  Untuk membuang kerak2 usu serta mengempskan perut. Yalah, bila usus dah clear, segala toksik dalam badan kan dikeluarkan dan dibersihkan, jadi perut pun kempis.Memang best guna herblax ni, dapat kesan seawal hari pertama gunakannya. j…

9 TANDA ANAK ANDA KURANG NUTRISI

Image
ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA
Sebagai ibubapa,kita mengimpikan yang terbaik buat anak2. Menyediakan yang terbaik buat anak2, baik dari segi pemakanan,pemakaian,keperluan asas mahupun persekitaran, hatta, nyamuk seekor pun kalau boleh kita tak bagi hinggap.. Namun kadang2 kita tak tahu apa yang kita beri itu cukip atau tidak, nampak macam ok, tapi rupanya masih belum cukup. Jom kita tengok, apa tanda anak kurang nutrisi

9 TANDA ANAK KURANG NUTRISI:


ade tak tanda2 ni pada anak kita? huhuhuhu..kita ingat ia normal,rupanya sebaliknya..
kadang2 anak selalu sakit bila di taska, kita pula tak perasan itu ertinya imuniti mereka lemah..
saya ada kongsi video seorang ibu yang anaknya sering sakit di taska, jika naktahu apa yang ibu itu lakukan, boleh klik di sini.
 apa pula yang kita boleh lakukan untuk membantu cukupkan nutrisi anak kita?

shaklee ade menawarkan set kanak2.




nak cuba tak? hubungi saya sekarang, saya sedia berkongsi:

AYUADYANI sms@whatsapp@telegram 0147375771 FB: R.U …

10+1 TIPS KEMPISKAN PERUT DENGAN BERKESAN DALAM MASA 14 HARI SAHAJA

Image
ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA
Nak kuru, nak kempiskan perut, nak slim, nak dalatkan berat badan ideal, tapi tak tahu apa cara yang perlu dibuat lagi..semua jenis ubat kurus dah cuba, semua jenis petua dah amalkan tapi tak juga dapat kesan..jom saya kongsikan petua detox yang terbaik..sebelum tu baca dulu tips kempiskan perut ni:

dah cuba tips2 ni, tapi tak jadi juga? Nak tak kempiskan perut dalam masa 14 hari? tak percaya?tengok testimoni di bawah ni:





phew...dengan vivix je..tapi macam mana cara?tak nak ke?jom hubungi saya untuk saya cerita bagaimana cara yang betul untuk dapat seperti apa yang mereka dah dapat..

AYUADYANI sms@whatsapp@telegram 0147375771 FB: R.U ADYANI AB RAHMAN
FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT INSTAGRAM: 3D_HEALTH_N_BEAUTY_SUPPLEMENT
                                        #KONGSI KEBAIKAN #SEBAR KEBAHAGIAAN
ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:KLIK DI SINI. "INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MA…

APA BEZA BERPANTANG SECARA TRADISIONAL BERBANDING BERPANTANG CARA MODEN?

Image
ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA
Berpantang, satu tempoh yang penuh warna warni, Dan perlu ditempuhi oleh setiap ibu yang melahirkan. Ade yang berpantang mengikut Cara moden, tak kurang juga yang masih mengekalkan tradisi berpantang Cara nenek moyang dulu-dulu. Jom tengok, ape beza Cara berpantang orang dulu dengan zaman moden Sekarang ni..


Take Kira lah,Cara lama,traditional atau modem, pilihan dibtangan masing2..yang pending, tujuan utama berpantang ialah:


O.k jom kita tengok ape beza berpantang selepas bersalin Cara lama Dan modem. Poster2 ni Saya dapat Dari Facebook je.


















Beza kan..betul ke? Apepun,terpulang pads anda nak pilih yang mama, Saya amalkan kedua2nya, Ade yang saya ikut Cara lama, Ada yang Saya ikut Cara moden, terutamanya Bab jamu Dan ubat. Almaklumlah, Saya take suka jamu..busukkkk hihi..so, Masa berpantang Anak sulung Saya guna jamu, tapi take habis,tambahan pula Anak Ada jaundis, memang takleh makanlah Jami..Anak ke 3 Saya amalkan vitamin. Alhamdulillah, b…

20 RESEPI ESP YANG WAJIB ANDA CUBA

Image
ASSALAMUAALIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA






















Haaa..nak Cuba x?men la WhatsApp Saya, nanti Ade banyak lagi tips nak kongsi..
Nak?

Jom, hubungi saya sekarang, nanti citer yea...
AYUADYANI sms@whatsapp@telegram 0147375771 FB: R.U ADYANI AB RAHMAN
FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT INSTAGRAM: 3D_HEALTH_N_BEAUTY_SUPPLEMENT
                                        #KONGSI KEBAIKAN